05
Dec
10

Cronica de meet : Eddie’s Revenge

In data de 4.12.2010 am organizat si al doilea meet cu fanclubul . Cu aceasta ocazie am avut parte si de prima zi de iarna , cu  zapada  pe masura . Cum acest sezon aduce si accidente , unii  au simtit pe pielea lor ce inseamna iarna , insa nu s-a intamplat nimic grav (thank God) . Ne-am strans cu  totii la caldurica in Rockstadt , feriti de frigul si ninsoarea de afara (si de accidente 🙂 ) . De aceasta data am fost mai multi , in numar de 12 . Au fost prezenti :  Sergiu Crisan(membru) Viorel CrisanVlad Paduraru(membru) , Radu Paduraru(membru) ,  Gheorghe Horia(membru) , Valer Rus , Cristi Toma(membru) , Robert Lazar(membru) , Mihaela Dordea ,  Adrian Mirea(membru) Liviu Zaharescu(membru) si Razvan Mihailescu(fondator).

Am inceput sa  discutam fel si fel de lucruri ,  in timp  ce  muzica  rula pe fundal  si ne incanta urechile . De asemenea , Liviu ne-a facut o surpriza si ne-a adus varianta oficiala  Final Frontier si trebuie sa recunosc ca  am ramas placut surprins chiar si de carcasa acestuia , care se potriveste de minune cu tema science-fiction a albumului.

IMBV Meet : Eddie’s Revenge  ( slideshow)

This slideshow requires JavaScript.

Foto de : Robert Lazar

Artwork : Razvan Mihailescu

 

Nu am uitat nici de “afaceri” si am adus in discutie crearea unui site IMBV chiar la nivel national . Proiectele stabilite la primul meet raman in continuare in picioare iar in cateva saptamani urmeaza update-uri noi . De acum putem comunica mai bine intre noi cu ajutorul forum-ului . Asa ca nu ezitati sa  intrati  aici : http://ironmaidenbrasov.freeforums.org/

Pentru cei care nu au putut ajunge la al doilea meet , va propun sa ne intalnim sambata viitoare tot in Rockstadt sa-i vedem pe  baietii de la Trooper in actiune . Sper ca v-ati simtit bine si la meet-ul acesta si sa tot crestem in numar !

UP THE IRONS !

 

 

Fanclub Iron Maiden Brasov

 

 


0 Responses to “Cronica de meet : Eddie’s Revenge”



  1. Leave a Comment

Leave a comment


IMBV Forum

Semneaza Petitia pentru ROCK FM BRASOV

Aboneaza-te la newsletter !

Join 7 other subscribers

Stiri Brasov – Noi vedem Brasovul altfel!

December 2010
M T W T F S S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Also on